Te koop 6 Moderne, nieuwbouw woningen te Machelen/ZULTE

< terug naar overzicht

Mooie percelen tussen 400 m² en 700 m² , met bewoonbare oppervlaktes tussen 174 m² en 190 m².

Rijksweg 14-16 te 9870 Machelen aan de Leie / Zulte

en Torrestraat

Bekijk op kaart

Nieuwe verkaveling met 6 ruime halfopen ééngezinswoningen, E peil 28 ( warmtepomp - zonnepanelen)

Op de hoek van de Rijksweg met de Torrestraat in Machelen wordt een modern woonproject, bestaande uit 6 halfopen bebouwingen verwezenlijkt.Machelen is een deelgemeente van Zulte, een gemeente in het zuidwesten van Oost-Vlaanderen. Haar bijnaam, Machelen-aan-de-Leie, ontleent zich aan Zulte die zich oorspronkelijk rond de Leie heeft gevormd.

Deze Leie en haar groene omgeving maken van Zulte (Machelen) een heerlijke plaats om te wandelen, fietsen of een ritje te maken met de Vespa. Er schuilen zoveel verborgen parels in deze gemeente die absoluut een bezoekje waard zijn. Kunst, cultuur, sport, architectuur, geschiedenis en natuur zijn slechts enkele thema’s die jouw vrijetijdsbeleving naar een hoger niveau kunnen tillen.

Het woonproject voorziet vier woningen in de Torrestraat, een zijstraat van de Rijksweg. En twee woningen langs de Rijksweg zelf (N43 Gent-Kortrijk). De Rijksweg is een gewestweg die voorziet in brede voetpaden en afgeschermde fietspaden die bijdragen aan een veilige leefomgeving.

De site aan de Rijksweg-Torrestraat voorziet in drie hedendaagse koppelwoningen met moderne uitstraling. De woningen liggen teruggetrokken op de site waardoor een rustige toegang tot het pand wordt gecreëerd. Achteraan de woning is een ruim terras voorzien.

Elke woning beschikt over een beschutte parkeerplek, zijnde een inpandige garage voor lot 1, 4, 5 en 6 of een carport voor lot 2 en 3.

Woningen met een carport hebben bijkomend een extra tuinberging.

De verdieping voorziet steeds in drie slaapkamers, een ruime badkamer, apart toilet en technische ruimte om de ventilatie in onder te brengen.

Het exterieur van de woningen streeft naar een moderne uitstraling dewelke wordt verwezenlijkt door haar vormgeving en materiaalgebruik. Zo worden de volumes afgewerkt met platte daken en gevelsteen in dunbed. Deze gevelsteen wordt plaatselijk verticaal gemetst voor een alternerende look. Alle schrijnwerk wordt voorzien in zwarte kleur.

Mooie moderne afwerking is voorzien, de binnenafwerking kan ook volgens wensen van de koper aangepast worden.

Voor meer info , contacteer op 7 op 7 : info@kensington.be

Werken zijn reeds gestart , lot 5 en lot 6 - oplevering voor deze woningen zijn voorzien begin Kwartaal 2/2024.