Voor patrimoniumvennootschappen

Patrimoniumvennootschap

Een patrimoniumvennootschap is een vennootschap die vooral bestaat uit activa. Deze familiale vennootschap laat u toe om op een fiscaalvriendelijke manier te investeren in vastgoed. Naast de voordelen op het vlak van schenking en successie, doet u er ook een fors belastingvoordeel mee.

Patrimoniumvennootschap kopen of verkopen

Een patrimoniumvennootschap kopen of verkopen is vaak een complex gegeven. Zo moet u onder meer rekening houden een kluwen aan fiscale en boekhoudkundige regels. Geen wonder dat veel mensen niet goed weten waar te beginnen. De ervaring van een expert is dan van goudwaarde.

Wat kunnen we voor u doen?

  • U bent eigenaar van een vastgoedvennootschap en u wenst uw vennootschap of een deel van uw vastgoed te verkopen?
  • U denkt eraan om een patrimoniumvennootschap aan te kopen als een slimme vastgoedinvestering op de lange termijn
  • U wilt uw bestaande patrimonium verder uitbreiden met kwalitatief en vlot verhuurbaar vastgoed op toplocaties?

Wat ook uw volgende stap is: Kensington kan helpen. Dat doen we met 30 jaar ervaring én een visie op de lange termijn. Een hecht familiaal team zorgt ervoor dat de aan- of verkoop van uw patrimonium vlot en correct verloopt. Wij maken voor u het verschil door proactieve begeleiding en persoonlijk advies.

Daarom kiest u voor Kensington immobiliën

Of u nu een vastgoedvennootschap wil aankopen, of u wilt uw huidige patrimonium inkrimpen of uitbreiden: elk type ‘share deal’ vraagt om de juiste kennis en expertise. Kensington levert u een accurate waardebepaling af van uw vastgoedportfolio, maar ook van de vastgoedvennootschap zelf.

In de afgelopen 30 jaar bouwden we een groot netwerk en een aantal selecte partnerships uit. Samen met onze partners staan we klaar om u van a tot z te begeleiden bij de aankoop of verkoop van uw patrimoniumvennootschap. Zowel op het juridische, boekhoudkundige of vastgoedkundige terrein.

Vastgoedvennootschap kopen of verkopen?

Wenst u een patrimoniumvennootschap te verkopen of denkt u eraan om een vastgoedvennootschap aan te kopen? Laat uw gegevens na en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Uw gegevens blijven strikt vertrouwelijk.

Maak een afspraak

Geïnteresseerd in een samenwerking?

Contacteer ons