Residentieel vastgoed

Residentieel vastgoed met een meerwaarde

Een appartementsgebouw in zijn geheel kopen is een bijzonder interessante investering. Aan valabele huurders geen gebrek, waardoor u vandaag en morgen geniet van het hoogst mogelijke rendement. Via Kensington bent u zeker dat u investeert in residentieel vastgoed van topkwaliteit.

Op regelmatige basis stellen we vrijblijvend ons meest gegeerde beleggingsvastgoed voor aan potentiële investeerders. Dat doen we met een exclusieve en discrete aanpak. Wij nemen persoonlijk contact met u op indien er een match is met de criteria die u vooraf hebt opgegeven.

Kwalitatief vastgoed, exclusieve opportuniteiten

Dankzij onze ervaring en relaties in de vastgoedsector, kunnen wij u een exclusief aanbod aan residentieel vastgoed voorstellen dat u nergens anders zal vinden. Denk aan hoogkwalitatieve, uitstekend gelegen en vlot verhuurbare nieuwbouwprojecten die bestaan uit 8 tot 40 wooneenheden.

Wilt u graag op de hoogte blijven van huidige of nieuwe opportuniteiten? Laat dan onderaan uw gegevens achter. Wij contacteren u wanneer een vastgoedproject voldoet aan de investeringscriteria die u hebt bepaald. Conform onze Privacy Policy, blijven uw gegevens 100% vertrouwelijk.

Waarom investeren in residentieel vastgoed?

De vraag op de huurmarkt naar kwalitatief residentieel vastgoed zit al jaren in de lift. Een volledige residentie of appartementsgebouw kopen is daardoor een slimme vastgoedbelegging met zeer weinig risico’s. Bovenop een degelijk en consistent rendement, zijn er nog belangrijke voordelen:

  • U hoeft geen deel uit te maken van een vereniging van mede-eigenaars (VME). Als enige eigenaar beslist u vrij over uw gebouw.
  • Door een volledig appartementsgebouw aan te kopen, profiteert u van een groot schaalvoordeel op het vlak van beheer en onderhoud.
  • Vandaag is de ideale timing om een opbrengsteigendom te kopen: lenen is goedkoop en de huuropbrengsten worden weinig belast.
  • Op de lange termijn is de meerwaarde van onroerend goed steeds van de partij, ook bij een detailverkoop van uw appartementen.
Interesse? Contacteer ons

Daarom kiest u voor Kensington immobiliën

Met 30 jaar ervaring in residentieel vastgoed weten we wat huurders aanspreekt in een woning of appartement. Met ons familiaal team gidsen we u doorheen elke stap van uw aankoop. Reken op een proactieve aanpak, persoonlijke begeleiding en volledige ontzorging van start tot finish.

Kensington werkt enkel samen met gerenommeerde projectontwikkelaars die kwaliteit en duurzaamheid voorop stellen. Zo blijft uw investering ook op de lange termijn renderen. U wordt eigenaar van vastgoed op een ideale locatie, gerealiseerd door een promotor met een onberispelijke naam.

Meer over Kensington

Duurzaam beheer van uw residentieel vastgoed

Laat u het beheer van uw vastgoed liever over aan een professional? Ook dan helpen we u graag. Via een beheerpakket op maat nemen we alle praktische aspecten van de verhuur volledig in handen. Van de selectie van de huurders tot het opmaken van huur- en onderhoudscontracten, kwartaalrapportering …

Indien u met ons samenwerkt, bent u zeker dat uw nieuwe vastgoedproject in goede handen is. Vandaag, maar ook in de toekomst. Blijf op de hoogte van ons aanbod en laat hieronder uw contactgegevens na. Zodra zich een opportuniteit aandient die bij u past, bent u als eerste op de hoogte.

Op zoek naar een appartementsgebouw te koop?

Interesse om te investeren in een residentieel nieuwbouwproject? En wenst u op de hoogte te blijven van nieuwe of huidige opportuniteiten?

Contacteer ons

Geïnteresseerd in een samenwerking?

Contacteer ons