Verhuren

Uw woning verhuren in vertrouwen

U wilt een woning, appartement of opbrengsteigendom(men) verhuren. Maar ook zeker zijn van een betrouwbare huurder. Iemand aan wie u met een gerust hart de sleutels overhandigt. Wij brengen u in contact met een solide huurder en regelen alles. Praktisch, financieel en juridisch. Zo verhuurt u zonder zorgen.

Zekerheid op een vlotte verhuur

Vastgoed rendeert beter met een valabele huurder. Wij ontmoeten kandidaat-huurders en vormen ons een beeld op mensenmaat. Recente loonbrieven en referenties van vorige verhuurders helpen ons daarbij. Uw investering is dus in goede handen. Afspraken met de huurder worden gemaakt in samenspraak met u.

Verhuur zonder zorgen

Een totaalservice op uw maat

Samen halen we het beste uit uw onroerend goed. Dat doen we door uw huurinkomsten te maximaliseren en de staat van uw vastgoed te behouden. Of u nu één woning verhuurt, of een patrimonium laat beheren: verwacht altijd een proactieve aanpak. Zo blijft uw eigendom ook op de lange termijn renderen.

Als aanvullende service, kunt u bij ons ook terecht voor verzekeringspolissen via onze zusterfirma Insura. Van brandverzekering en huurdersverzekering tot eigenaarsverzekering. Zo hebt u voortaan één aanspreekpunt voor zowel de verhuur van uw vastgoed, als voor alle verzekeringen die daarbij horen.

Vragen? Contacteer ons

Geïnteresseerd in een samenwerking?

Contacteer ons